Myrskylään uusi eläkeläisyhdistys

2.11.2023

Perustamiskokouksen osallistujia Myrskylän paloasemalla 31.10.2023
Perustamiskokouksen osallistujia Myrskylän paloasemalla 31.10.2023

Myrskylän Eläkeläiset yhdistys perustettiin 31.10.2023 Myrskylän paloasemalla ja sille laadittiin säännöt. Yhdistyksen rekisteröinti hyväksyttiin PRH:lla 3.11.2023 kolmen sääntömuutoksen jälkeen. Hyväksytyt säännöt löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta https://myrskylanelakelaiset.nettisivut.fi valikosta Toimintaamme kohdan alta ja sen lopusta. Varsinainen toiminta alkaa 2024 alusta. Aku Eronen valittiin yhdistyksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi.

Ensimmäiseen hallitukseen valittiin Markku Moilanen, Soile Niittymäki, Marja Tolkki, Anja Niemelä, Eva Mäenpää, Pirkko Sistola ja Mervi Kaivola. Yhdistykselle hyväksyttiin samalla ensimmäisen vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma, jotka oli laatinut Markku Moilanen. Kuvassa yhdistyksen perustajajäseniä. 

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, eikä kuulu eikä liity mihinkään eläkeläisten keskusjärjestöön. Yhdistyksellä riittää kiinnostusta ja resursseja vain paikalliseen toimintaan. Myrskylän Eläkeläiset toivovat hyvää yhteistyötä kunnan, seurakunnan ja myös muiden myrskyläläisten yhdistysten kanssa.